Monday, 5 September 2011

turn aku pergi beraya kat rumah bff aku, mia

Posted by azira rahman at 20:43
aku try pakai shawl gaya Nurulbadiah Lai

pakai baju domo yang Imran Ihasan bagi. pakai shawal crumple dengan gaya blogger nurul. 
done!
jom pergi beraya. hehe

mak die masak mee rebus. sedap.....bertambah aku makan. hee. air yang aku order dua hari lepas pun ade, air ribena. tenkiu mia sebab ingat. 

mia and my lil sis

aku pun nak jugak bergambar dengan model kecik ni

sekejap je dok kat sana. sembang-sembang pasal shawl, pasal sale kat Elianto, pasal nak keluar tengok wayang, snap-snap gambar. balik la kitaorang.

on da way balik aku ada nampak satu pemandangan yang sangat cantik. sanggup ni bersusah payah keluarkan nset dari poket jeans aku neh, dengan penuh berhati2 sebab kami naik moto je. semata-mata nak snap gambar pemandangan tu.,

cantikkan. gambar sunset. sape cakap sunset kat pantai je?

2 comments:

CK said...

bu, apesal mata u lebam? tak ckup tidor ek? tido bu, tidoo....

azira said...

bib..
bukan mata aku memang camtu ke?
hoho~

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea