Saturday, 24 September 2011

untitled lagi

Posted by azira rahman at 09:07

harini ibu dengan abah pergi kursus haji. again. adoiyai..kursus sampai tiap-tiap minggu, tapi tarikh pergi tak dapat-dapat pun lagi. macam mana aku nak bersedia mental dan fizikal ni? grrr...

petang ni p penang pulak. konvo nyah. best la die....konvo ibu dengan abah boley p. aku ni bakal konvo sensorang je nanti kat seberang laut sana tu...menyesal betul belaja jauh-jauh ni. sekarang baru rasa..waa~~
bestnya, bila dapat bergambar dengan family pakai jubah konvo tu. peluk-peluk ibu dengan abah. dapat bunga.....aku ni bakal berangan je nak dapat semua tu. agak-agak desperate nak bunga jugak, bagi duit kat member suruh dorang belikan. then bagi kat aku. so, ada member aku yang volunteer?? heh

wehh...aku ada kegilaan terbaru sekarang. gila mengedit gambar. ada, baru dapat software CS5. tu yan excited lebih tu. terus uninstall photoshop 7. haha. ni la namanya 'habis madu sepah dibuang'. haha. jap2 meh aku show apa yang aku dah edit. 

spiral-spiral 

cambodoh je kan p buat eyeshadow wana merah, dah macam burung apa da

dua je la aku tunjuk. tu pun terkemut-kemut nak edit. biasala, saya budak baru belajar. hehe





0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea