Saturday, 3 September 2011

update for raya ke4

Posted by azira rahman at 02:15
raya ke 4. 
erm harini baru aku keluar rumah pergi beraye sejak aku balik dari rumah nenek. malas gila, gila pun tak malas macam aku ni. aku pun tak tau kenapa sejak dua menjak ni tahap kemalasan aku melampau-lampau. nak suruh angkat jemuran pun aku malas, naa amek kau.

tadi beraye rumah pak long. erm, aku tak tau nama sebenar die. theehehe, teruk kan. bukan tamau amek tau, tapi sebab taktau. boleh ke guna alasan tu? kalau shidah tak ajak, memang tak keluar rumah lansung dah aku harini. nasib baik la ada orang mengajak. dah sampai sana, beraya rumah paklong, cadang-cadang nak pergi raya rumah pakngah din (aku tak tau kenapa ada pangkat camni?adik beradik ke dorang ni?). tapi maluuuuu...bagi salam dengan volume paling low, sekali je. pas tade orang respond terus pergi beraya dengan tuntung. haha~bodoh je.

so, malam ni la event paling happy kot. moment paling happy. dua keluarga bersatu. aiseh, bukan bersatu apa pun. makan sama-sama je. haha. family im datang beraye kat rumah aku. mak ayah and adik-adik die semua ada. best~aku ada wat chocolate cookies special untuk die, nampaknye die sangat suke cookies tu. makan tak stop ni. ow, nak bgtau jugak. aku dapat hadiah dari im. tshirt domo2. sebijik macam tshirt die pakai datang tadi. kononye kapel shirt la. haha~tq mr domo.

esok dah 3 september. ya, esok reunion. aku tamau pergi boley? grr nebes gila ni. taktau kenapa. satlagi aku pergi, tak kenal orang malu aku. haha~yela, 4 tahun dah tak jumpa. ahhh sudah la azira. toksah dok pikir lagi menda tu, rilex suda. esok pagi baru berkusot kepala ye. hehe. ok all..nite



ps: ow ya, esok aku update pasal keGILAan family aku sekarang ea. since harini. tunggu

3 comments:

Anonymous said...

ooo....nk sket cookies!!!heheh

cik Ida said...

waaaaaaaaa.... reunion?? nak join boleh?? :)

azira said...

anon: nt time konvo aku wat special untuk ko ea...hehe

cik ida: moh le kite bereunion...hehe

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea