Thursday, 1 September 2011

update raya

Posted by azira rahman at 13:39
aku baru sampai dari kampung semalam. tak terlambat lagi kan aku nak wish selamat hari raya kat semua. selamat hari raya. maaf zahir dan batin. salah silap yang sebelum ni harap dimaafkan ea. kepada kawan-kawan yang dok area kedah, alor setar ni, moh le ke rumah ea.

aku tengok kat facebook, semua pakat-pakat upload gambar raya dorang dengan family. aku tak upload pun. huhu~sebabnya aku rasa semua pic aku kat dalam camera tu semua hodoh-hodoh. grr, spoil mood raya kan. pastu, dengan takada gambar family lagi. haishh. sebelum ni ada je gambar family. tahun ni tade pulak. mentang-mentang la aku beraya kat rumah. sob3~

duit raya?jeng jeng jeng...ada la sikit. hehe~best sebab ada duit sekarang, rasa nak berbelanja. tapi taktau pulak nak beli apa. herm, ikot hati tu mamang macam macam nak di beli. semuanya mahal-mahal belaka. nak jam baru, kasut, baju. haha~amek kau. semua mahal-mahal je. duit ada sekangkang kera ja. herk, boley ke guna ayat tu?

so, sabtu ni bakal berjumpa dengan kawan-kawan sekolah dulu. herm, first time since aku habis sekolah aku nak jumpa dorang semua balik. nervous, takot, segan..semua pun ada. tah la, tengok je la macam mana nanti.

tu je la buat sekarang ni. update raya je. nanti if aku jumpa gambar santek, aku upload la.
lastly....selamat hari raya.

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea