Sunday, 30 October 2011

ais kacang jerai

Posted by azira rahman at 10:36


ais kacang jerai
it is awesome rite...first sampai kat medan selera pantai merdeka aku nampak banner ais kacang jerai ni. ok. rasa biasa je. tak la tertarik sangat pun...sampai la order meja sebelah sampai. 

fuuu....tingginya. serius rasa meleleh air liur. first of all harus la tanya harga dulu kan. mana tau die p ketuk sampai rm10 untuk ais kacang ni ke. logik x?

oh..rm5 je. so kami order 1 untuk kami 1 family. sejuk-sejuk time hujan boleh pulak makan ais kacang kan. tapi siyez sedap. just yang takbestnye..bile dah makan sampai kat bawah....xde rasa..=.=

yela..segala susu manisan semua tu die letak kat atas je. yang bawah tu semata-mata ais dengan kacang. puii pahit je rasa. hahah...kalau die letak manis2 sket kat bawah tu boleh dapat terbaik ni......


4 comments:

ati shariffuddin said...

fuhhh, sedapnya. :)

azira said...

jom aa datang kedah...
jom2.....ajak family..=)

Anonymous said...

caiittt! ingatkan kat gunung jerai.huhu =.=''

* nnti bawak nyah p sana!

-angah-

azira said...

ceh...macam la along xpenah p gunung jerai...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea