Wednesday, 26 October 2011

barang purba

Posted by azira rahman at 10:00

semalam aku terselongkar album lama aku. album time aku sekolah menengah and sekolah rendah dulu. serious budak-budak gila muka time tu plus selekeh serabai yang macam hantu. haha. dah la pakai tuding yang macam tah pape je, pastu dengan pose bergambar yang macam agak-agak cilake la disitu. haha

even time sekolah menengah pun aku selekeh ea. ok baru perasan. no wonder la tak de sape-sape nak ngorat aku time tu kan. haha *gatal disitu*. sampaikan aku sendiri tanya kat diri sendiri, ni aku ke? naa..sampai macam tu sekali......

tapi aku ada jugak jumpa gambar aku yang betul-betul time kecik. haa gambar yang ni sumpah comel. bukan nak puji diri sendiri la. tapi.....jom tengok

theme: princess. 









sori gambar tak berapa nak elok sebab tangkap gambar dari gambar =.='. faham kah??aku tangkap gambar dari gambar yang aku jumpa dari dalam album. comelkan....hehe

haa....ada lagi 1 benda yang aku jumpa yang agak memalukan aku. 

********************

kad nama

arghhh cam celake je. nape la aku jumpa balik mende ni. sumpah malu. tagline cam haremm je. "just be like me, maintain cute..."...warghhh benci aku dulu-dolu...tapi mnde alah memalukan ni trend woo dulu-dulu. kire sape takde kad nama ni tak style la. tu time zaman aku la..sekarang ni budak-budak dah tak pandang segala kad ni. 

jumpe mende-mende purba ni boley buat aku gelak sendiri je. haha











4 comments:

dhiyalova said...

haha pernah ada kad nama jugak!! BSB n Westlife lg!hahahaha

Queen M said...

HAHAHAHAHAHA! vudus! tagline sumpah mcm cilake :P nyah ade wat avril nye kot dlu..tp mane letak hilang da kot :P

Pondok Usang said...

betul! benda-benda purba ini jika diketemui.. sangat mengasyikkan jiwa dan raga... =)

azira said...

dhya: malunya....dah la kantoi minat justin..haha

nyah: kannn....cilake gile kan tagline tu...benci gila!!!!hahaha

pondok usang: hahaha....kenangan yang memalukan kan....

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea