Monday, 31 October 2011

lesung batu...eh pipit

Posted by azira rahman at 21:04

 aku jelezzzzz betul dengan adik kecik aku. sebab die COLEM plus ada lesung pipit. urghh..kan ke best kalau aku pun ada lesung pipit tu. 

see...

haa..2 2 belah ada..

hamek kau..dalam gila lesung dia..

location lesung die ni laen sket. tak macam lesung orang lain. orang lain lesung kat tepi pipi kan, die kat hujung mulut die. everytime i see her smile, she remind me of someone..

sama kan....location lesung dorang neh.

wahh...lesung sama dengan adik...

syazana syahnaz dengan leeteuk. tapi leeteuk sebelah je lesung die. 
aku nak jugak.........


2 comments:

Anonymous said...

pic last pakai topi tu katne? bile?

-nyah-

azira said...

family day la..yang along cakap along bawak depa p pantai merdeka tu...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea