Tuesday, 18 October 2011

no more 'ketua keluarga'

Posted by azira rahman at 20:50


tujuan utama aku tulis apa yang aku buat seharian sepanjang parent aku takde ni adalah untuk bagi parent aku tau apa yang aku buat. so, dorang balik nanti aku nak je suruh dorang ngadap blog aku neh baca. tu la niat utama aku sebab aku pikirkan kami akan susah nak contact. tapi, memandangkan aku sampai setiap masa dok mesej dengan dorang, so aku rasa no need la aku tulis panjang-panjang setiap hari. sebabnye, apa yang terjadi kat sini semua aku dapat inform kat dorang. even nak beli ayam pun aku tanya ibu tadi. haa best kan teknologi sekarang. yang duduk jauh beribu-ribu baru pun boleh cakap, boleh sembang setiap masa.

ok, lepasni no more entry yang bertajuk "ketua keluarga | hari ******". hehe

ok now layan "my girlfriend is a gumiho"..yeayea.. know, aku dah ketinggalan zaman. who cares kan...


i heart them

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea