Tuesday, 4 October 2011

promotion airasia from RM29 only

Posted by azira rahman at 13:11

hoi orang kampung.......
ate nak kabo kan ni, airasia buat sale la...
ada 29 hinggit pun dah boley jalan..wee~



tapi..tapi..ikot destination tau..bukan semua tempat die cas RM 29 hinggit. bankcrupsi la dorang kan. hehe. 



aku tak payah ulang tulis dah kot. dah terang lagi bersuluh dia tulis kat atas tu. so, bagi parent yang nak bawak anak-anak holiday, rasanya dah boleh rancang dari sekarang since tiket murah and aku rasa bulan mei budak-budak cuti sekolah kan....

okai..selamat bercuti.....

2 comments:

happy together said...

kalau macam tu alg kna belanja baby...

azira said...

jom...hehe~along on je..
tapi tarikh boking samapi 9 oktober je

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea