Monday, 31 October 2011

sarjana muda sains PERHUTANAN

Posted by azira rahman at 19:31

lagi 28 hari lagi aku bakal bergelar graduan UNIVERSITY MALAYSIA SABAH. feeling? entah la..susah betul nak describe. banyak sangat yang aku pikirkan.

1. apa la feeling konvo sorang-sorang tanpa family
2. macam mana nak tinggal adik-adik aku dengan nenek
3. cukup ke duit belanja yang abah tinggal kat aku neh?
4. aku nak pakai baju apa time konvo nanti?
5. macam mana dengan kokum aku?valid ke x?still kene wat surat tak?
6. kasut perlu beli baru tak?
7. banyak mana baju nak bawak pergi sana =.='
8. macam mana nak pergi kl nanti?sape nak hantar pergi LCCT?
9. web check in?mobile check in?amende tu??adoi....
10. nanti time parent aku balik mesti dorang pilih barang yang best-best..tinggal yang biasa-biasa je kat aku....huhu

naa..amek kau, cukup sepuluh aku list. yang penting sekarang, bile aku tak pikirkan pasal adik-adik aku, aku sangat excited nak pergi sabah. sebab....boleh jumpe kawan-kawan, boleh jumpe pantai-pantai kesayangan aku, boleh menikmati HIDUP..wahh....tapi, memandangkan aku kakak yang baik...harusla aku pikirkan adik-adik aku and membuatkan aku kurang excited nak pergi berkonvo. sob3~

pinjam gambar konvo nyah. tak boleh ke aku photoshop je pic ni..bagi jadi majlis konvo aku...=.='


0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea