Saturday, 22 October 2011

semoga hujan hanya hujan

Posted by azira rahman at 17:15

sekarang hujan sangat lebat kat area rumah aku, mungkin jugak sekitar alor setar. *sigh

ye, aku tau aku tak patut mengeluhkan. hujan tu adalah rahmat ALLAH. tapi sekarang air dah naik. dah sampai depan pintu pun. keadaan ni dah buat aku jadi superduper risau. sebabnye, aku tak pernah experience banjir kat rumah ni. penah skali are rumah aku naik air dulu. tapi aku takde sebab still study. adik-adik aku pernah la rasa semua tu.

update sekarang:

ni kawasan depan rumah aku. see banyak kan air

sebelah rumah aku. rumah dorang sliper memang dah terapung2 dah...

disebabkan rumah aku dah di modified, so dah ade sungai depan rumah aku. tunggu sengai tu melimpah je sekarang

lastly pic apple yang ketakutan, sembunyi dalam almari baju

atiqa keep suruh aku call ibu dengan abah. apa la gunanye call dorang, buat tambah risau dorang je. tak baik kacau dorang beribadat kan. sekarang, apa yang aku boleh buat. BERDOA je..semoga semuanya ok, hujan akan reda. dan....hujan ini adalah sekarang hujan....


0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea