Friday, 11 November 2011

111111

Posted by azira rahman at 21:03

semua orang pun post pasal 111111. tarikh harini. cantik betul kan, susah betul nak jumpa tarikh macam ni. next year ada lagi tarikh cantik macam ni 121212. tah sempat ke aku nak jumpa dengan tarikh tu...

semua orang pun bercerita apa yang dorang buat harini. bagi dorang tarikh ni sangat special. macam kawan aku sendiri, ejat. abang die nikah harini. bertuah la abang die tu kan. tak salah aku la kan, ramai gile kot yang nikah tunang harini. kan..kan...

bagi aku tarikh ni hanya tarikh. takde apa yang special aku buat harini, selain dari masak bihun. ye, bagi aku masak bihun tu luar biasa sebab ni first time aku masak bihun. aku set alarm pukul 4 kot semata-mata untuk rendam bihun. haha. pulun kan. pastu bila alarm untuk solat subuh bunyi, aku tutup and sambung tido. nasib baik terjaga pukul 7..subuh dinasor la jawabnye. heeeheee




harini jugak la yang membuatkan aku terpikir. aku ni penting ke tak kat seseorang neh?rasa macam aku ni tak penting je, especially lepas apa yang die cakap kat aku. feeling aku?so far aku takde perasaan ape lagi la. haha, gile kentang kan. tah la, malas aku nak pikir.


0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea