Tuesday, 1 November 2011

abah & ibu di mecca and madina

Posted by azira rahman at 10:12

pagi tadi macam biasa la on laptop, terus online. ala, bajet-bajet macam orang buat bisnes juta-juta ringgit  tu. hehe. bukak je pesbuk aku nampak ni.


punya la best rasa. terus jerit panggil adik, adik pun tadi liat-liat nak bagun tido terus lari keluar. banyak jugak la gambar yang anak murid abah ni upload. untung abah jumpa dia kat sana, and untung jugak dia dah friend dengan aku kan. sekurangnya terubat rindu anak-anak abah ni.

nak letak semua memang tak dapat la kan, sebab gambar tu pun tersangat la banyaknya. so, aku pilih yang macam cantik-cantik je ea.

kebun kurma

wah...cantik mall dorang

masjid apa tah ni,,

kawan baru nampak hehe

ok. abah sangat santai.

..kaabah..

aku pun xtau ni area mana =.=

unta!!!!

asal nampak ibu cam budak skola ni?

hotel time kat madinah

ok..abah snagat kacak di sini. aww

ibu dengan kawan-kawan baru dia. dari china mungkin


anak murid abah

sebelum bertolak ke tanah suci

sekarang abah dengan ibu dah nak pergi ke arafah. semoga dapat menjalankan ibadah haji dengan sempurna...


3 comments:

Anonymous said...

WEYYYY! nak add anak murid abah tu! nak tgk semua pic diaaa!

-nyah-

azira said...

try la..
pastu mintak die bg ko tgk gak..sebab die wat private tu

happy together said...

hahahah
abah qeja pakai cermin mata ja

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea