Wednesday, 9 November 2011

entry bergambar | sekitar hari raya aidiladha

Posted by azira rahman at 16:11

tahun ni, tahun keempat aku raya aidiladha tanpa parent aku. tiga tahun kat sabah and setahun kat rumah sendiri. sandikkan...tapi apa boleh buat, bukan dorang saje-saje nak pergi melancong makan angin. dorang pergi buat ibadat..


pic first snap di pagi raya

trio~

tok malu-malu nak tangkap gambar

cacat terencat. haha

ok, ini 2 adik yang gile camera

anak pakman dan cikzah

ko buat muka tension apa bi?

bergila di belakang tatkala aku driving

pompuan ni gile camera

pompuan ini juge!

itu je yang sempat aku snap. tenkiu bebanyak kat mak jang aku sebab sanggup berkorban tak raye dengan suami die semata-mata nak jaga kebajikan anak-anak sedare die ni. sayang mak jang lebih la...hehe. tenkiu jugak sebab cerita kisah cinta ibu dengan abah dulu.....nak harap ibu yang cerita, kim salam je la...


3 comments:

ati shariffuddin said...

seronoknya~~~

azira said...

kesti atie rindu kat ain kan..hehe
jom p sabah nt...=)

CK said...

pergh, semangat gile raye gini~ waa...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea