Tuesday, 15 November 2011

entry luahan perasaan

Posted by azira rahman at 10:05

haip,
aku nak meluahkan perasaan geram aku. pagi tadi mood aku berbunga-bunga je, sampai la aku balik rumah bukak pesbuk bukak email. grr, GERAM!!!!

geram dengan sorang owner blogshop ni. macam ni, last week aku ada order 3 item dari die. fine, lambat-lambat die reply yang 1 item dah habis stock. aku pun cakap la. ganti dengan yang dulu tu. iskisk...masalahnye sekrarang, yang buat aku sangat geram..bila kite tanya die. "awak, ni available lagi x?"..korang tau apa die reply? "interested?place ir order here?"...

annoying je aku rasa..so sekrang dah timbul problem macam ni. dah la aku p bank in dah. sial la pompuan ni. sumpah rasa macam serik je nak beli kat die dah. tau la ko tu busy kerja. eh, orang lain pun kerja jugak ape. boley je online layan customer. alasan je ko tu kan...

spoil mood gua!!!!!

erm, pendapat aku la kan. beter tak payah berurusan dengan orang macam ni la kan. firstly, probability untuk kite ditipu sangatlah besar. lepastu kite nak kena tungggguuuuuuu lamaaaa sangat. korang sanggup??aku tak!

2 comments:

Cik Meyo said...

lain kali jgn mudah caya! tipu lebey tuuu. akak kalau nak blogshop, ngan member saya sorang ni. carik fb dia, farah a.duff

azira said...

iye?ok2...tq meya

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea