Thursday, 10 November 2011

first movie adik tengok

Posted by azira rahman at 19:30

selasa lepas, aku bawak adik-adik aku pergi tengok wayang. actually, sabtu lagi aku merancang nak bawak dorang semua. tapi di sebabkan mak sedara aku datang rumah, terpaksa la postponed ke hari selasa. and kesian kat nyah dengan kakek sebab tak dapat folo skali.

cerita yang kami tengok. alamak toyol. ye, aku tau cerita ni macam tah ape-ape je kan. tapi aku terpaksa la mengalah ikot taste adik. adik aku baru 5 tahun kot. kalau aku bantai pergi tengok cerita omputih apa la yang die nak paham kan. ikot hati aku nak je aku tengok shark nite yang 3D tu. kehkeh

pose senget-senget

adik dengan baby yang excited sebab first time tengok wayang

gambar yang malu-malu diambil

lepas je tengok wayang kat jitra mall tu terus aku ke tasik. motip, saje nak bawak adik-adik jalan-jalan dengan nak tamau makanan. haha. macam dah takde tempat len kan nak tapau makanan tu pun.

mia yang tengah pujuk adik merajuk sebab takdapat naik boat

nasib baik la ade mia, xde la teruk sangat perangai adik. kalau mia takde tah-tah lagi melampau perangai die tu. 



0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea