Saturday, 5 November 2011

selamat menunaikan ibadah haji dan selamat hari raya aidiladha

Posted by azira rahman at 10:21

esok hari raya aidiladha. seriously, aku takde feel nak raya lansung. even makanan pun tak prepare lansung. muahaha~plan esok just nak tido kat rumah je. if agak-agak perut nyanyi lagu keroncong baru la nak pergi umah tok. nak pergi solat sunat aidilahda pun, masing-masing tak cukup telekung. macam mana jugak kan..
so, stay kat rumah je..online, tido tengok tv.

tapi....
plan tu dah tak boley pakai sebabnye maknjang datang nak teman kami raye. huhu~mekacih la maknjang. susahkan je. actually kami tak kesah pun raye kami-kami je. siyez ...[sambil bulat-bulatkan mata]. tapi, dah maknjang datang...alhamdulllah je la. at lest dapat gak rasa makanan sedap-sedap. hehe

maybe aku akan pergi rumah mia esok. tu je la.........

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!!


to abah and ibu, selamat menjalankan ibadah haji ye. semoga abah dengan ibu dapat haji mambrur. AMIN~. kami rinduu ibu dengan abah sangat-sangat. tak best lansung ibu dengan abah xde tahu....

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea