Thursday, 3 November 2011

vote for my friend on GATSBY site

Posted by azira rahman at 09:01

lately aku asyik nampak kawan-kawan aku dok post pasal gatsby kat facebook and twitter dorang. rasa nak tau apa yang perlu divote tu memang la ade, tapi malas. kahkah. and semalam, junior aku ada share pasal gatsby ni and ada muka kawan baik aku. terus aku 'eh..tomy...'

oo..tomy masuk jugak. and he is really handsome and stylish, dengan headphone kat leher die tu, gaya die. tah la..makin stylish and handsome lak mamat ni aku tengok. haha~nasib baik ko anak aku. 
















see...aku tak tipu kan. hehe. sile la vote untuk kawan aku ni ea.
tekan SINI...
lepastu carik nama die..THOMMY JOK UVANG..
cari muka die pun senang kan..janji korang tolong vote. hehe. aku nak letak link terus ke muka die tak boleh lak, so kene buat manual la. susah sket..tapi tolong ea...tenkiu..



ps:/ boley vote hari-hari tau. 


2 comments:

Pondok Usang said...

wahh.. mari kite kasi vote...

azira said...

yeay...tq...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea