Friday, 30 December 2011

izzah ombak rindu tak sesuai

Posted by azira rahman at 02:09

aku baru lepas tengok OMBAK RINDU dengan adik-adik aku. as usual la, memang banyak benda yang aku dengan adik-adik aku tak puas hati pun. ahaha~

1. lakonan izzah tak best. maybe if tukar watak pelakon pompuan yang lebih nuda akan lebih berkesan. maya karin kan die macam slang indon sket, so bila aku tengok tadi terasa macam tengok cerita pontianak harum sundal malam. apakah??=.=". pendapat aku fazura mesti best jadi izzah. sebab aku suke die!

2. asal banyak beno scene kat dalam cerita neh?kejap kat sawah padi, kejap kat ladang teh, kejap kat KL. tup-tup tepi pantai, pastu kelip mata kejap dah tengah laut. adoiyai...

3. erkkk tade lagu lain ke? macam dari awal movie sampai habis movie lagu yang sama je.

4.  izzah pakai tudung pelik. aku as hijab gurl sangat la tak suke tengok style tudung die.

itu je kot. since dah pukul 2.02 pagi and aku letih berkerja dari pukul 1.30 petang tadi. otak mula la taknak berfungi. otak pun pandai mintak rehat.

overall, cite tu best la. ok la. cuma watak izzah tu la je, if tukar dengan actress lain mungkin akan lebih meletup. nasib baik la ade si haris tu, sedap mata sepanjang tengok cite tuh. haha. tq haris.

aku dengan adik-adik aku terbayang actor yang sesuai untuk bawak watak tengku syahran pulak. punya lama pikir..takde sape pun yang sesuai. aaron jugak kot yang sesuai. ahaha~jejaka hot gitu. tapi last-last terkeluar la jugak nama fahrin ahmad dengan syed (adam maya). mana pergi semua actor malaysia ni ea????

okbai n goodnite

3 comments:

Cik tikah said...

cik tikah x tgok pun cite OR ni.

azira rahman said...

nape la tak tgk?xminat ea?

Queen M said...

zzzzzz! ombak rindu tak best langsung!

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea