Saturday, 31 December 2011

review 2011 azira rahman

Posted by azira rahman at 12:58

hye semua
ni entry terakhir aku....

untuk tahun ni la. haha. tahun 2011 ni. aku rasa aku just nak review perkara-perkara penting yang terjadi kat aku dalam tahun ni.

1. aku berkonvo tahun ni. so sekarang aku bergelar graduan sains perhutanan universiti malaysia sabah. bangga weh!



2. aku jumpa dengan mereka yang awesome! actually aku buat praktikal kat jabatan perhilitan negeri kedah. and they are totally awesome! dorang sangat lah caring kat aku and friendly. mungkin aku je rasa dorang caring kot. but they are awesome! nah banyak kali kan aku ulang awesome! miss them



3. jalan-jalan dengan family pergi cameron highland. best. setelah 3 tahun ok.


4. ibu dengan abah pergi menunai kan haji. tak payah mention kot kat mane kan, semua tau kan...hehe


5. setelah 3 tahun aku dapat raya dengan family. sumpah syiok okeh


6. nyah berkonvo


7. orange dengan melati mati =(

melati baru lahirkan anak2 die

orange kesayangan
8. beraya haji dengan adik-adik je. sebab ibu dengan abah still kat makkah

along, adik, nyah, kakek, baby

aku rasa tu je kot benda yang aku nak review. otak pun dah blur. esok kerja full pulek, adoiyai. so malam neh tido awal la...harus!

kbai.

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea