Monday, 5 December 2011

selamat pulang

Posted by azira rahman at 13:27

bila dah lama tak berblogging rasa malas je nak menulis, padahal banyak je idea kat otak ni. mungkin sebab banyak sangat idea sampaikan tak tau nak start dari mana kan...mungkin....

apa kata aku start dengan kepulangan parent aku dari tanah suci. tak banyak yang kau tau pasal kepulangan dorang ni. sape amek dorang kat airport, banyak mana barang yang dorang bawak balik, macam mana suasana kat airport time tu, sape lagi yang pergi smabut dorang kat airport tu...semua tu aku tak tau. sebabnye, aku dah kat sabah time tu. tunggu turn aku nak konvo je.

siyezly, balik rumah je abah yang amek aku. so, memang aku takde feeling sambut dorang lansung la. balik rumah je jadi macam ibu yang smabut aku balik sedangkan sepatutnya kau yang smabut kepulangan dorang.

aku sampai rumah setelah 5 hari dorang balik. so, boleh dikatakan basi la jugak kan. haha. barang-barang dari sana pun aku yng paling last dapat. apa boleh buat kan. terima je la. shawl, jubah, perfume semua tu tak payah berangan la nak pilih-pilih. memang tinggal itu je untuk aku.

so, alhamdulillah la sebab ibu dengan abah dah selamat sampai ke rumah and aku pun dah selamat berkonvo. entry konvo next time pulak la aku tulis. actually banyak sangat aku nak bercerita kat sini...pasal orange, melati and  apple, pasal konvo aku, pasal im...semua tu la....

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea