Thursday, 5 January 2012

family day | kayak

Posted by azira rahman at 22:58
kejadian: hari kristmas

hehe. ye aku tau cerita ni sudah basi. tapi aku nak cerita jugak. bia la blog aku kan. kannnn

abah bawak kami pergi pantai. berkayak. perghh abah juga awesome sebab bawak anak-anak pergi berkayak. abah korang ade buat camni?hehe. 

kaki berlingkar dah macam terbelit je tengok

muka orang sakit gastrik+sengugut

our chef!
siap je ibu prepare semua makanan, kami makan dulu. konon nak kumpul tenaga untuk berkayak. menu hari tu, sambal ikan bilis, air asam, telur goreng. sangat simple. tapi....mungkin makan kat tepi pantai plus makan ramai-ramai dengan family buat aku rasa sangat berselera makan.

jurulatih kayak kami. encik man misai

admit it. pose ini sangat la pelik
lepas pose pelik ni terus kami pergi kayak. baby dah tak sabar-sabar pergi kayak sorang-sorang. foreveralone! kahkah. aku dengan kakek amek 1 kayak untuk 2 orang punya, baby dengan abah masing-masing amek single kayak. pendek kata.....best lah!

adik, kakek dengan baby. adik dah xsabar nak turun air
ajaibnya...lepas habis tenaga berkayak, lepas mandi salin baju semua, senggugut tu datang balik. so aku tidol je la sepanjang-panjang family aku berkemas nak balik tuh. tenkiu la sesungut oiii~~

orang sakit dapat layanan istimewa. nice view rite

last picture . ni private area tahu, bukan semua orang dapat datang sini
abah, ibu..tenkiu sebab bawak anak-anak kamu ni jalan-jalan. actually best jugak spend time dengan family skali skala buat aktiviti camni. next time, ibu wajib berkayak jugak tau.

okbai

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea