Saturday, 28 January 2012

happy birthday love

Posted by azira rahman at 00:24

harini 28 january 2012, genap la umur MOHAMAD NABIL IMRAN MOHD IHASAN 23 tahun. dah 3 tahun rasanya kami celebrate birthday sama-sama sejak kami kenal. just tahun ni sambut dari jauh je la. 

takde kek, just hadiah je untuk die yang die sendiri dah selamat terima. aku just bagi die sweater je memandangkan die dapat kerja kat cameron highland kan. and aku takmau die kesejukkan...





dah 3 tahun kami bersama. susah senang kami sama-sama. die ni ibarat bestfriend aku yang paling aku trust la. aku aku percaya takkan betray aku. yang sentiasa ada untuk aku, yang sentiasa jaga aku.

to im, i just wanna say thank you for being mine!

4 comments:

Anis Wahab said...

cepat2 kawen naa.amin.

azira rahman said...

amin.....

tapi aku tunggu hang dulu la..haha

THOMMY said...

semoga berkekalan hingga akhir hayat! hehe..happy beday im!

azira rahman said...

tq tommy...hehe

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea