Thursday, 12 January 2012

harus belajar makeup

Posted by azira rahman at 01:22
seriously.sekarang aku sangat la desperate nak belajar make up. manenye tak, pergi kerja semua orang cantik-cantik. melawa pakai eyeshadow, eyeliner, lipstick, maskara siap pakai blusher lagi. aku pulak just pakai bedak dengan foundation, lipbalm sikit.

mata pun siap mata panda lagi..ko hado?!
nak make up jugak!!!

malu je tak pandai makeup. at least aku nak belajar pakai eyeliner pun jadi la. biar nampak menyerlah sikit mata tu. hehe. tapi if dapat aku nak make up macam ni. 

sekurang-kurangnya aku nak macam ni. simple kan

yang ni advance sikit

cantik!!!me likey so much
aku bukan apa,..aku just rasa rendah diri. ye la..semua orang pun cantik-cantik, aku je sememeh kat sana. sobsob. tapi..tapi..aku just nak yang biasa-biasa je make up tu. takmau la over sangat sampai aku jadi attention. muahaha berangan suda.

haa..ini aku takmau. memang jadi attention la nanti neh. macam hantu. 
belajar dari youtube je la nanti.

okbai..goodnite

5 comments:

meknie said...

sila tengok video maria elena make up tutorial! simple yet cantik plus entertaining kot video tu haha

azira rahman said...

aku xsuke die la.....huhu

meknie said...

oh ya ka. hahaha amik tips sudey. tak pun tengok hanis zalika....ka tak suka gak? hehehe

Anonymous said...

nature la yg laki suka....mekap menutup kecantikan yang sebenar uat pe...

azira rahman said...

owh anon..tq 4 da advice. huhu~ suddenly aku rasa makeup tu xpenting....

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea