Friday, 13 January 2012

kakak?abang? atau nyah?

Posted by azira rahman at 23:48

hye..

baru balik kerja.hukhuk. dah ready nak tidur pun. tapi terbantut sebab ada story baekkk punya mau di share. hehe.

tadi aku didatangi customer yang membuatkan semua orang tertengok tengok mereka..kemudian menguntum senyuman. senyuman yang membawa banyak maksud. mungkin bermaksud kelakar, mungkin juga membawa maksud "isk..dunia akhir zaman"..

aku sendiri pun geleng-geleng kepala tengok. mananye tak, 4 orang lelaki tegap. di ulang..TEGAP..berpakaian wanita siap dengan makeup lagi. haa engko hado?nyahhhh...siap ade breast lagi tau. ok la..aku admit yang sorang tuh cantik. just badan laki tu still badan laki la, tak dapat nak ubah la kan.

tapi yang lagi tiga tu...astaga. memang tak siap lansung. terang-terang nampak lelaki lagi kat dorang tuh. adoiyai. abang oi...eh kakak oi...agak-agak nak transform tu, transform la biar habis. geli den nengoknye....yang sorang neh, die pakai baju biru. memang sikit sangat transform nye..breast kecik macam budak dajah 5. ahaha~sori "kakak".

"kakak" cantik tu beli durex intimate lube. jeng jeng jeng..untuk apa kah?hanya "kakak" tu yang tau. haha. pastu pastu..ada sorang "kakak" ni. tinggi aku paras dada die je..lebih kurang la. so mata aku mesti la terfokus kat breast die tu. ehh..aku tak gatal ok. just amazing dengan breast die. nyahh oiii...siap ade nipple lagi tuh...xpakai bra ke "kakak"?kalau nak jadi pompuan kene pakai bra tau...

fine la.aku tak kesah sangat dorang ni jadi jadi apa pun kan. bukan aku punya masalah pun. kalau dah parent dorang pun tak kesah, diri sendiri pun tak kesah..aku sape nak kesahkan dorang. masalahnye sekarang..aku tak tau nak panggil dorang dengan gelaran apa. kakak ke?kang dorang gelak kat aku lak. terang-terang dorang tu laki aku p panggil kakak. abang ke?kang kene luku lak dengan tangan TEGAP dorang tuh. adoiyai...kang aku panggil nyah agak-agak dorang nak marah aku tak?

korang rasa?

okbai


3 comments:

Anonymous said...

Pgl 'awak' la...

meknie said...

"my dear costumer~~" hahaha awat ank tak suggest kt dia wey kena pakai bra?

azira rahman said...

anon: awak??aah la....tak terpikir lak tadi..hahah.tenkiu2

mekni: ahahaha~satlagi die tergedik-gedik lak. aku terkedu weh nampak nipple die..hahaha~xsangka aku nampak mende tuh

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea