Thursday, 5 January 2012

my new me~me gusta!

Posted by azira rahman at 22:27
this is my new me. what new?
hehe. i wear contact lens. yea, aku takot nak pakai mata ni sebenarnye. banyak sangat benda buruk aku dengar yang boleh buat mata permanently buta. scary rite.

ni pun bukan aku yang beli. kakek yang belanja. rm7 hinggit je rege die. awesome kan. hehe

mata dah jadi boolat~~

blink blink

close up mata
 mulanye aku dengan kakek sembunyi-sembunyi nak pakai pun. sebab takotkan ibu. ibu bukan bagi pakai pun, sebab die takot rosak mata. tapi once kami dah pakai die tak cakap ape-ape pun. mean die tak kesah la. hehe. ibu! you are awesome la.

abah lagi la...

"kenapa ko tak ambik warna terang? warna biru ke..hijau ke..biar nampak sikit ko pakai tu"

adeh, abah dengan cara abah, ibu dengan cara ibu. kami pakai ni suka-suka je, kang if pakai warna biru mau terkejut orang sebab obvious gile kot. kulit hitam tetibe mata warna mat saleh. peliks.

okbai

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea