Thursday, 5 January 2012

sa_bah

Posted by azira rahman at 01:49

hai,

aku rindu la dengan sabah. naa takde intro apa-apa terus masuk yang aku rindu sabah. haha. mean i really really missed sabah la.

aku rindukan pantai die, kawasan pelancongan die, gunung kinabalu, shopping mall die and paling penting kawan-kawan kat sana.

yea,
paling aku rindu nak bangun tido, bukak mata sikit tengok kat katil ros. check die dah bangun ke belum. kalau die tak bangun lagi aku pun sambung tido, and if die dah bangun aku pun akan bangun. apakah? perlu ke ikot die kan..haha.

bangun pun bukan nak pergi mandi ke apa. bangun je terus pergi on laptop. sementara tunggu laptop nak on pergi masak air. yea..breakfast is important you know. haha. bak kata mok, breakfast tak gosong gigi lagi sedap dari lepas gosok gigi. sape penah try?haha

sebab meja aku tepi tingkap, so aku suka sangat dok kat meja tu. bukan nye study sangat pun. dok rasa angin semula jadi je kat situ. best! kadang-kadang tu if nasib aku baik boleh tengok drama free. haha. ade aku penah nampak kapel gado. terintai-intai aku semata-mata takmau bagi kapel tu tau aku tengah dok tengok dorang.

banyak snagat kenangan kalau nak review semua memang takkan habis punya la. so, enough for now.

okbai

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea