Wednesday, 11 January 2012

wish me luck!

Posted by azira rahman at 19:09

hye..hye..

i'm in a good mood today. sangat...semua sebab dapat balik kerja awal. heehe. sepanjang aku kerja sejak 26 disember tu, memang xpernah lagi la nak dapat balik pukul 6 petang sharp. so balik tadi sempat jalan-jalan jumpa mastura, beli dadih semua tuh. kalau 6.30 balik..memang aku jalan tak tengok mana-mana dah..menonong je pergi ke moto tu. 

oh yea. im dah dapat kerja farm supervisor kat Lojing, Cameron. untung la die kan...dok tempat sejuk, pasni putih cam amoi la die. possible kah?haha

bayangkan mamat neh warna amoi
ahahah~takde maknanya kan. xdenye nak putih dok sane. lain la memang dah dok sana dari kecik kan. aku tumpang happy die dah ade kerja. so sekarang turn aku pulak carik kerja secara maxsimum. adoila..takkan nak kerja guardian sampai anak cucu?sia-sia je degree aku tu ....

actually, aku dah pun apply kerja kat tempat im bakal kerja tu. tapi position lain la. bukan farm supervisor dah sebab if nak jadi farm supervisor kene bawak truck. ngeng, four wheel pun tak pernah bawak nak bawak truck. berangan la...

harap-harap la aku dapat kerja tempat sama dengan im ni. bukan sebab nak mengekor die pun, tapi sebab aku suke cameron. suasana sejuk je setiap masa..walaupun aku neh spesis tak tahan sejuk. haha. nak mandi pagi pukul 8 pun menggigil. dah tu mandi super express lak tu, ade kot dalam 3minit je aku mandi. ahahaha~nasib baik tak buat mandi P. Ramle. 

wish me luck!

okbai

4 comments:

meknie said...

yeay im dapat sana!! Ya Allah bagi la azira dapat kerja cameroon jugak. mudah-mudahan murah rezeki dapat makan strawberry free kalau jalan sana!

azira rahman said...

weiii...xdak maknanya dapat makan stoberi free weh. ingat tanam stoberi macam tanam rumput ke?boley tanam tepi2 rumah je?hahaha

meknie said...

dah kata dok cameroon, harusla tanam belakang rumah macam tanam kangkong. strawberry ibarat kangnong tau dak kat cameroon tu??? hahaha

azira rahman said...

ye je...hahaha senget la hang neh...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea