Sunday, 5 February 2012

entry bergambar | pengapit

Posted by azira rahman at 21:53
tadi, 5 feb 2011 kenduri kezen aku, kak dilah. so semua gambar ni sepanjang kenduri tu berlansung la. panjang okeh.

pelamin pengantin. cantik? but..i like the simple one, and if xde pun aku xkesah sangat....

ibu makeup mata...nampak x?

ahh gambar ini selekeh sebab nampak perut paklong. ahaha

adik beradik ibu..riuh gile dorang ni okeh, gelak sampai nak terkencing dengan dorang neh

ini hari kejadian. my first makeup, tu pun request yang simple je

tu dia...pengapit buat perangai xmatured dah..

ehem...nampak tak muka pengapit lelaki. gaye ka...aummmm hahahahah. btw, pengantin lelaki orang nogori...ngeh2

kekok gile nak mengipas tu pun. tah pape je

tiang elektik warna putih

adik dengan sepupu ibu..riuh jugak. ahah~makanan aku dorang yang bantainye..xpe, xkesah pun....haha

last picture..dengan daddy  abang  la..hehe

3 comments:

meknie said...

spek abah hang siap ada bling2 lagi hehehe

CK said...

huah, bestnye jadi pengapit. turn ak belom smp lg bu. ehehe...

azira rahman said...

mekni: spek ibu aku tuh..dia pakai sebat je..haha

bib:erk...ko nka jadi pengapit sape bib?

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea