Monday, 26 March 2012

aku gatal sekarang.

Posted by azira rahman at 21:54
lately badan aku selalu gatal-gatal. sebabnye...aku pun tak dapat nak tau lagi. paling terasa gatal time lepas mandi pagi. terrrsangatlah gatal sampai rasa sakit. erk..boleh bayang tak?

aku ni style sakit sikit pun dah bayang macam-macam. cuba teka apa yang aku bayangkan sekarang?

"bintik bintik gatal kat badan aku ni adalah demam campak"

ahahaha...dah 2 3 kali kot aku bagitau ibu yang bintik-bintik ni campak, dah 2 3 kali jugak la ibu kata aku mengarut. hehe. masalahnya bintik gatal tu naik sampai ke muka. tersenget-senget la mulut aku sebab nak menggaru pipi sambil cover taknak bagi tudung rosak.

"itu la..katil ko tu banyak sangat hama"

itu je la yang ibu cakap, konon ape yang aku rasa sekarang berpunca dari aku sendiri yang tak pandai nak jaga kebersihan. apakah? setahu aku la kan..antara adik beradik semua, aku la paling pembersih. pujidirisendirikejap. ahaha

oh yea..kadang tu aku perasan yang dalam bintik gatal tu ade air. air ape tu? scary la.......



kang kalau aku search kat internet pasal tanda-tanda penyakit ni, mula la keluar segala jenis kanser =.="

2 comments:

THOMMY said...

tok! tok! *katuk meja sambil berkata* palis palis kanser bu..jauhkan ibuku dari segala penyakit..

azira rahman said...

hahahaha...comei. tomy..bile ko sot ko memang jad comey camni ea?hahahaha

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea