Friday, 23 March 2012

my meowth

Posted by azira rahman at 22:44
harini dah hari ke-23 anak-anak meow aku tu lahir ke dunia. cewahh ayat nak tacing je kan. dorang still xboleh berlari lagi la, tapi nampak la bijak sikit dah. haha. pandai dah nak panjat keluar dari kotak, padahal nak berdiri dengan 4 kaki pun still goyang inul lagi.

malas nak cerita banyak. jom tengok gambar budak-budak tu sambil berkenalan dengan dorang ea

mata biru tu.....
nama die azren. die la yang paling cerdik sekarang. tertinjau-tinjau je nak keluar dari kotak tu

ni name die afiza. betina. suke sangat menyakat adik beradik die yang lain..gigit2 sepak2 tu normal la kan...

amira namanya..sejibik macam oren yang mati tu. jantina pun same....tapi suara die memang xboleh blah, kuat bukan main lagi...

ni lagi sekor jantan. tapi nama atiqa. mohd atiqa kot..hahhaa. so far die la paling besar. maunye tak. tiap kali time minum susu, sekali die tolak yang lain mesti yang lain mengalah punya..sebab die besar sangat.......kire abang long la ni. haha

yang maknye pulak makin hari..makin bertambah manja. sentiasa nak orang garu2 die. adoi, anak dah 4 pun manja lagi. haiyyaaa...

bukan main kan mak anak empat ni posing.....

3 comments:

THOMMY said...

yang no. 2 and yang putih tu comellll~ hehehe... aku nk bela kucing smpai die gemok giler vavi lar cam kucing brittany glee tu..hahaha

azira rahman said...

aah..pastu bile meow naik atas badan ko mula la ko rasa macam kene tindih kan..hahahaha

THOMMY said...

hahaha...haah kan...cemane klu aku nak kucing yg comel kecik2 and aku tak mau die membesar...hahaha..

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea