Thursday, 29 March 2012

remember me by sophie kinsella

Posted by azira rahman at 21:51
hai
sekarang aku tengah menghabiskan baca novel REMEMBER ME. novel ni dah lama dah aku nampak kat rumah, tapi takterasa nak baca lansung since aku terlampau addicted dengan korea drama,movie, reality show what so ever.



aku terlintas nak baca novel ni pun sebab masa yang terlampau free time kat sekolah. yela, korang bayangkan..dari pukul 7.30 sampai 1.30 aku hanya mengajar 3jam sahaja. SAHAJA. as cikgu ganti, aku takde tugas lain macam nak kene masuk meeting or urus apa-apa event. so masa aku tersangat la banyak.

...sampaikan aku volunteer nak tolong sorang cikgu ni buat assignment degree die. punya la free. kadang-kadang tu teringin la jugak nak balik lewat. tapi atas sebab apa la? baca novel? yaii baik aku balik rumah je.

next week boleh la kot balik lewat sebab ada kelas komputer, kelas pemulihan bahasa malaysia dengan ping pong. akhirnya..........hahaha



p/s: tadi ada pertandingan bercerita, sembangat la aku neh nak p dengar. tengok-tengok pertandingan bercerita bahasa cina. =.=". terus berair mata aku tahan menguap, mengantuk sebab tak paham apa-apa pun. macam orang bodoh je tadi.

1 comments:

Joz'y Zone said...

aik.....nape mcm same j kita ek?aku pun da tlampau boring spi tlg cikgu len wat asgmt dia.skang fb da kne blok...huhhhu...men blog j la

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea