Wednesday, 7 March 2012

terlajak perahu boleh tengok je la....

Posted by azira rahman at 21:29
arghh stressnye rasa!

seriously...menyesal semua ada. tapi menyesal sekarang pun xguna dah.

tah macam mana aku boleh berkawan dengan budak lepas spm ni, and then perangai die sangat la annoying kan aku. sangat budak-budak ok. lagi satu aku benci pasal diri aku. aku tak pandai nak berkejam dengan orang yang berbaik dengan aku. so, now aku folo je flow budak tu. but at the same time aku tak suke apa yang aku buat.

erk..paham x?

arghh bencinye rasa. dear PAPPY IMRAN, help me find another job. really make me sick staying here with that little boy who dunno who to text message. argghhh really annoying. aku nak keje tempat lain, jauh dari kedah buat masa sekarang so that aku tak perlu jumpa budak tu lagi. pappy, help me.!!

lepas die dah masuk sambung study insyaallah aku akan balik rumah balik. stay dengan ibu. sebab ko budak aku terpaksa hidup macam ni.

ko pun same je azira. yang bodoh sangat tu kenapa. kan sekarang ko macam dah banyak terhutang budi dengan die. kan dah tak sanggup nak cakap macam-macam kat die. grrr...bolo punya olang!!!

ni contoh cara budak skrg sms. annoying gile!
source: google

nasib la adik-adik aku normal. type sms care orang ade aducation. ahahah~~

babai


p/s: btw kan, natang ape ea 6pak tu?penyepak ke?or penyapu?

4 comments:

senyum sokmo said...

ak x suke bile org msg2 de "W"...Siyes annoying gile doe...bese2 sudeyh...

azira rahman said...

kan...eja elok2 la. ni nak bace pun xpaham..ape kes...

meknie said...

kitew pun tak sukew tau! eiii rasew nak sepak je taw~

azira rahman said...

arggghhh bengong je kan budak2 ni....hahaha

rasa macam nak sepak laju secara berjemaah dengan geng2 aku..haha nak join geng aku x?

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea