Sunday, 25 March 2012

which one?

Posted by azira rahman at 18:02
sekarang aku macam tergila-gilakan handphone. yea, aku ade penah cakap dulu nak tukar phone. tapi lepastu senyap macam tu je. itu la perangai aku. time takde duit tergedik-gedik nak tukar phone, tapi bile duit dah berkepuk, takde lak bunyi nak beli phone kan.

so, kali ini mungkin..mungkin la aku akan beli phone baru. tapi bukan sekarang la. sebabnye sekarang aku dalam kategori menganggur. keje saje tapi tarak duit. takpe, nanti time duit dah masuk memang masyukkkk....ahaha

so far aku tertarik dengan sony, aku pun tak tau kenapa. maybe sebab ramai sekeliling aku guna sony kot. lagipun sony sekarang tersangatlah stylo. padahal sebelum ni memang aku tak pernah pakai sony lansung.

antara produk sony yang dalam pemerhatian aku,

ARC S

NEO V
PRO

N9
tersesat 1 nokia. jatuh cinta dengan warnanya yang funky tu. 

so sape-sape yang memang selalu update pasal gadget ni sila-sila la guide aku, mane lagi best antara keempat-empat ni...walaupun time aku beli nanti dah kuar spesis lain lak. huhu

ok bai

1 comments:

Anonymous said...

klu ikut lawa mmg sony la tmbh2 arc s.tp ikut gk nk bli sbb pe. klu nk ikut apps better ambik sony sbb pki android.
n9 plak not bad design tp os n9 kurg support.apps mmg ckt gila klu nk compare dgn android.
kamera dua2 lebih kurg je both 8mp kn tp aku lg prefer n9. satu lg n9 agak tebal dr arc s so mmg xbpa sdap la klu jnis nk buh dlm poket. yg neo v gn pro ni aku rsa xpyh consider la klu dh mmpu bli ars s. klu jnis minat physical keyboard ble la nk mbik pro.

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea