Friday, 20 April 2012

babai cikgu, hye supervisor

Posted by azira rahman at 10:03
hai,
dah lama aku tak berblogging. sampaikan sekarang kerja aku sebagai cikgu ganti pun dah nak sampai ke penghujungnya. cepat sangat kan masa berlalu. rasa macam baru je lagi semua-semua ni terjadi. alhamdulillah la, rezeki aku murah. and alhamdulillah jugak la sebab im nak tolong aku untuk dapatkan kerja. susah payah dia tebalkan muka apply kerja untuk aku. and sekarang aku dah diterima. so, sekarang ni just terpulang kat aku je la. bila nak start kerja. apa-apa pun aku still kena habiskan jadi guru ganti tu. kesian student kalau aku tinggal dorang macam tu je. dah la tak berapa nak pandai, aku tinggal terkontang kanting 2 minggu takde cikgu mau bengong terus dorang nanti. so, seawal-awalnya aku start kerja 4 haribulan la. sebab 3 haribulan last aku mengajar. fuh sangat tak sabar. thanks kat im. kalau bukan sebab dia tolong aku tak rasa aku akan dapat kerja tu. alhamdulillah~~


1 comments:

Anonymous said...

bngusss...selamat berkerja.. ^^

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea