Monday, 14 May 2012

admin officer..ok laaa

Posted by azira rahman at 22:38
hai. now i'm here. at CAMERON HIGHLAND. not so wow la. mananya tak, nagis-nagis aku time nak pisah dengan family semalam. teruk jugak la aku nagis and dah lama sangat kot aku tak nangis macam tu. mula-mula aku dah sedih sikit and air mata ni dah start keluar tapi still boleh cakap la.

aku nangis memang tak reti cover punyala. atiqa dah start nyanyi-nyanyi lagu kat aku. tah apa lagu tu aku tak ingat, tapi ada la cakap 'mata along merah, along nagis'. lebih kurang la.....tapi last-last time betul-betul nak balik die yang nagis teruk. sama naik dengan aku je. haha.

aku rasa buat masa sekarang memang die xleh dengar suara aku lansung la. asal aku call cakap dengan die je mesti die nangis. herm, saba ye adik. along pun rasa yang sama, asal call rumah je mata nak basah je. tah kenapa tah. nyah sesuka hati je kutuk2 aku nangis. nak buat macam mana dah air mata ni yang nak keluar. kan adik kan.....

kerja?

so far kerja tak de sangat, sebabnya tadi first day aku. gaji dorang bagi rm1500 je. baloi x?bagi aku ok je sebab kerja aku bahagian admin. admin bukan banyak sangat pun kerja. so , tak mau la tamak sangat kan. FYI, kat atas tu sejukkk sangat. bagi aku la. sepanjang2 masa aku pakai sweater tadi. tapi budak lain selamber je xde pakai sweater. biasa dah kot.....

ok la..nanti aku update lain k. nak setel tengok running man pastu nak tido. 

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea