Wednesday, 9 May 2012

kisah seekor apple

Posted by azira rahman at 10:02
semalam dalam area pukul 1 aku rasa, apple masuk bilik aku sambil mengiau. as usual la aku akan panggil die naik katil. just tepuk2 tilam je, nanti melompat la die naik. tapi kali ni lain sikit...dia macam lambat-lambat je nak masuk bilik pun. mula la aku rasa tak sedap hati, dalam mamai-mamai aku bangun la jenguk apa yang membuatkan die lambat masuk bilik aku tu. then aku nampak die gonggong something. mula la aku xsedap hati. macam last time die gonggong burung. xpe la kecik je burung tu. kali ni die gonggong tikus weh. punya seram. besar boleh tahan la. separuh dari size anak-anak dia. fuuuu. apa lagi, terus panggil ibu la. ibu la buang tikus tu. sebab aku still rasa geli dengan dia, aku kunci pintu. tak mau bagi die masuk, geli kot ada kesan-kesan tikus nak tido dengan aku. 3 kali jugak la aku bangun semalam sebab sedar dia masuk bilik melalui lubang kat atas tu. *sigh. last-last aku dah xtahan..aku lari pergi tido bilik baby. sebabnya bilik baby xde lubang lansung. memang die tak boleh masuk pun. dapat la aku tido sampai pagi. lepas subuh pun aku sambung tido lagi. sampai la aku terjaga sebab terdengar bunyi mengiau kat betul-betul depan pintu bilik baby. terus rasa macam.."ala...ciannya dia. dari semalam die nak main dengan aku, nk tido dengan aku". terus aku bangun, amek die bawak pergi toilet. kasi mandi itu meow. haha. now dah bersih, menempel je tepi aku ni. paling lawak nak jilat badan pun nak duduk atas badan aku. aigooo manja betu meow sekor ni.

3 comments:

aizat ghani said...

okey...kucing kau sgt kiut....comel je..haha

CK said...

jelesnye orang ada kucing.. :(

azira rahman said...

hehe...sayang nak tinggal die

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea