Wednesday, 13 June 2012

Posted by azira rahman at 22:51
hai...harini dah masuk hari ke 4 aku kemalangan..luka pun masing2 dah kering. cuma kalau berlanggar dengan apa-apa still rasa macam ngilu gile la. sekarang nak mandi bersih-bersih pun dah boleh dah. kalau 3 hari lepas aku mandi cukup syarat je.  syarat mandi basah la kan..hehe. maunye tak, punya la pedih tangan ni bila kene air. pastu macam mana la jugak nak gosok2 semua tu kan. memang tak la. tapi alhamdulillah la, dah makin kering.

member aku, still macam tu. still tak boleh jalan. erm biasa la tu. orang tak pernah excident memang akan rasa manja sikit. eh bukan manja la, ape tah perkataan beyul u describe mende ni ea?berwaspada ok ke? menyesal jugak la aku keluar jugak malam tuu. tak pasal2 dah susahkan hidup anak orang.

bila benda dah jadi im cakap.."sebenarnya aku ade gak rasa berat hati nk bg die kua, tapi dah die nak kuar sangat aku cakap ikot suke la"..herm, kalau im cakap tak bagi confirm aku tak kuar punya la. ingat aku berani sangat ke?tapi dah die cam tak kesah and aku ni style nak sangat berdikari. aku pun kuar la. last2 ni yang jadi. memang dah takdir rasanya kan.

aku nak tulis macam2 kat sini. tapi perasaan malas tu membuak2.tah kenapa la.....

3 comments:

aizat ghani said...

ibu..be more careful okey there...jgn eksiden2 sgt..nnti hantaran jadi murah...heheh...jaga la badan tue elok2 bu oi...ala..risau aku tengok keadaan kau...anyway..doakan aku jugak skang eh..kebelangan nie..aku tersangat lah down...rasa nak quit pon ade..then mcm da lame xdpt kontek kau..T.T

azira rahman said...

ejat...hantaran aku dah di kurangkan..skrg im kate tinggal seribu je..sob2~erm nt kite mesej ea..aku pun rindu ko...

miko said...

smpai tajuk pun takda...aish.
plz be extra cautious n careful.
my pray always with you~

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea