Wednesday, 25 July 2012

bertahanlah wahai bumi

Posted by azira rahman at 20:51

ape perasaan korang bila tengok keadaan macam ni? bukit dibogelkan, tanah diratakan....

*sigh

mungkin bagi orang bisnes ni adalah keuntungan dorang..

tapi bagi aku..aku rasa sakit. seakan2 aku dapat rasakan kesakitan bumi ni. sob3~

4 comments:

Joz'y Zone said...

kalo da dibogelkan,ko tlg la pakaikan baju n seluarnya.kahahaha....juz kidding.jgn mare

THOMMY said...

Aku pun rse bslh keje company aku ni..wpun scara tak lgsung terlibat dgn bnda2 cmni, company tmpt aku keje skg kire cam 'tolong' company construction untuk buat soil investigation utk projek2 bsar mcm empangan ke. Seolah2 support dorg meneroka hutan2..wpun x direct, tp aku ttp rs bslh..huhu.nak cr keje lain..

CK said...

woh, i felt bad by just looking at it. :(

azira rahman said...

tapikan tomy.sekarang sangat susah kan nak carik kerja. aku ni pun nak tak nak kene kerja je sini...aku buat2 tak nampak la..huhu

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea