Wednesday, 4 July 2012

seperti kucing bercakap dengan ikan

Posted by azira rahman at 19:22
sedar tak sedar sekarang dah 4 july. cepat je masa berlalu. rasa macam baru-baru je lagi aku masuk kerja kat situ. tapi sekarang aku dah kene ikot bos meeting dengan customer. ok je nak suruh aku meeting dengan dorang. aku siap dah berangan nak speaking habis-habiskan sebelum aku masuk meeting room tu.

alih-alih bila aku masuk je aku jadi macam badut je. mananya tak, sebelah pihak cakap cine sebelah pihak lagi cakap jepun. adeh, serious aku lupa yang orang jepun kureng guna English. yang staf cine kat campany aku tu pun beragak la, xpayah la cakap cina terus-terusan. macam badut sarkas dah aku tadi. apa-apa je yang dorang cakap semua aku angguk kepala. tah dorang kata apa kat aku pun aku tak paham lansung. so, tak berguna pun la aku punya angan-angan tadi. kehkehkeh

actually bos suruh aku ikot dorang meeting sebab nak suruh aku belajar. sebabnye lepas ni bos nak upgrade aku jadi marketing officer. perghh upgrade tu, dah macam software dah kan. haha. pape je la bos, upgrade la aku jadi pape pun, janji aku ade kerja tak dok saje buang masa.


2 comments:

THOMMY said...

Yay!! Bestnye dpt promotion! Perghh..makin naik le gaji nmpaknye. Hehehehe..

azira rahman said...

xde maknanya tomey oii.....

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea