Wednesday, 8 January 2014

i miss u

Posted by azira rahman at 11:41 0 comments Links to this post
Aku rindu dia....aku rindu dia....

Semakin dekat dengan majlis pertunangan aku ni .makin bertambah-tambah rindu aku dengan dia. Dia kena ada dengan aku hari tu..wajib ada. Aku nak share happy aku ni dengan dia..aku nak genggam tangan dia time aku nervous nanti,aku nak gelak ketawa dengan dia sambil kutuk-kutuk orang bila aku nervous nanti. Aku nak mintak pendapat dia macam mana aku nak duduk,macam mana aku nak possing amek gambo. Aku nak dia ada..itu je.

Tapi........

Tapi cemana??sobs....aku dah tak tau nak buat cemana. Aku rindu dia.... Dia macam part of me,so aku rasa tak lengkap. Sejak aku bahagia dengan bakal tunang aku ni,aku nak je jumpa dia..cerita dengan dia semua yang aku rasa..cerita betap happynya aku,betapa baiknya bakal tunang tu layan aku.

Haishhhhh

Semua ni aku boleh bayang dalam otak aku je..tak terlafaz oleh lidah. Aku sendiri rasa,aku sendiri bayang,sendiri happy,sendiri sedih,aku sendiri rindu........

Ya allah...kau bahagiakan dia....kerna aku sayang dia.


me stalker

Posted by azira rahman at 11:06 0 comments Links to this post
Salam...

Semalam sesaja laa stalk orang kat fb..hewhew.pastuh sampai ke harini,waktu ni,jam ni,saat ini...aku asyik dok pikir pasal budak tu je.. Padan muka aku..kena badi. Wakakaka

Dah nak kawin pun budak tuh...cepat betul progress die. Macam tak effect lansung dengan apa yang dah jadi..kat sini dah boleh nampak kan yang die awal-awal lagi dah tak jujur dengan pasangan die..awal-awal lagi dah main kayu 3. How come die boleh lupakan pasangan die tu camtu je?how comeeee?????!!!!

Patut laa die berie je bile budak-budak tu bgtau apa yang jadi. So that die dapat greenlight untuk stop perhubungan tuh kan. No wonder laaa pasangan die tu pujuk mati-mati die takmo layan.

Yelahhh awak..semoga awak bahagia

Just sekarang ni otak aku ni pikirkan pasal pasangan die pulak..dah recover ke die dari heart broken tu?ade lagi ke sayang die kat pompuan tu?itu semua hanya pasangan dia je tahu....

Aku hanya pemerhati
 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea