Wednesday, 8 January 2014

i miss u

Posted by azira rahman at 11:41
Aku rindu dia....aku rindu dia....

Semakin dekat dengan majlis pertunangan aku ni .makin bertambah-tambah rindu aku dengan dia. Dia kena ada dengan aku hari tu..wajib ada. Aku nak share happy aku ni dengan dia..aku nak genggam tangan dia time aku nervous nanti,aku nak gelak ketawa dengan dia sambil kutuk-kutuk orang bila aku nervous nanti. Aku nak mintak pendapat dia macam mana aku nak duduk,macam mana aku nak possing amek gambo. Aku nak dia ada..itu je.

Tapi........

Tapi cemana??sobs....aku dah tak tau nak buat cemana. Aku rindu dia.... Dia macam part of me,so aku rasa tak lengkap. Sejak aku bahagia dengan bakal tunang aku ni,aku nak je jumpa dia..cerita dengan dia semua yang aku rasa..cerita betap happynya aku,betapa baiknya bakal tunang tu layan aku.

Haishhhhh

Semua ni aku boleh bayang dalam otak aku je..tak terlafaz oleh lidah. Aku sendiri rasa,aku sendiri bayang,sendiri happy,sendiri sedih,aku sendiri rindu........

Ya allah...kau bahagiakan dia....kerna aku sayang dia.


0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea