Wednesday, 8 January 2014

me stalker

Posted by azira rahman at 11:06
Salam...

Semalam sesaja laa stalk orang kat fb..hewhew.pastuh sampai ke harini,waktu ni,jam ni,saat ini...aku asyik dok pikir pasal budak tu je.. Padan muka aku..kena badi. Wakakaka

Dah nak kawin pun budak tuh...cepat betul progress die. Macam tak effect lansung dengan apa yang dah jadi..kat sini dah boleh nampak kan yang die awal-awal lagi dah tak jujur dengan pasangan die..awal-awal lagi dah main kayu 3. How come die boleh lupakan pasangan die tu camtu je?how comeeee?????!!!!

Patut laa die berie je bile budak-budak tu bgtau apa yang jadi. So that die dapat greenlight untuk stop perhubungan tuh kan. No wonder laaa pasangan die tu pujuk mati-mati die takmo layan.

Yelahhh awak..semoga awak bahagia

Just sekarang ni otak aku ni pikirkan pasal pasangan die pulak..dah recover ke die dari heart broken tu?ade lagi ke sayang die kat pompuan tu?itu semua hanya pasangan dia je tahu....

Aku hanya pemerhati

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea