Sunday, 1 June 2014

1st of JUNE

Posted by azira rahman at 12:04
fuhhhhhhh....
*gaya tiup habuk*

yelaaa dah berapa bulan aku tak update kat sini, habuk haruslah macam rumah hantu kan...

aku sekarang menghitung hari je nak bertukar status. hoyeahhhh. happy memang la happy, tapi apa preparation pun aku tak buat lagi. kad ke, barang hantaran ke, baju ke, goodies bag ke.....satu apa pun aku belum buat. sekarang aku tengah tekun cari ispirasi kat internet je.

konon nak DIY photobooth area. so kene mencari la macam mana designnye. ada terjumpa simple design yang simple sangat just guna helium ballons. sweetttt sesangat. kena bincang dengan nyah @ wedding planner aku la dulu cemana.

so far dah order cop untuk goodies bag je, lain2 still dalam progress.

will update!


ps: semangat nak writing balik.

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea