Saturday, 16 August 2014

Entry lapar

Posted by azira rahman at 17:27

Jam dah menunjukkan 5.23 pm.

Aku sangat lapar sekarang. Lunch makan bihun je. Harus la lapar,ditambah dengan tank aku yang beso ni kan.

Balik nanti nak masak gulai tempoyak. First try,tah apa rasa dia pun aku xtau. Kalau menjadi nanti aku share kat sini.

Perghhh dengan membayang saja pun dah buat aku menjejes air liur. Amek resipi kat internet je,alang2 semua bahan dah ada.

Kalau nk ikot masak tempoyak ibu yang super ohsem tu susah aa..sebabnye ibu guna lagi banyak bahan yang aku susah nak dapat kat sini. Masak tempoyak ibu laa paling sodap.

Cepat laa 5.30,nak balik!

1 comments:

CK said...

Lamanya aku tak check blog ko bu. Hoho.. :D

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea