Friday, 18 September 2015

New update

Posted by azira rahman at 15:27
Haip.

Sebulan sekali baru nak menjengah blog ni. Kalau rumah confirm dah jadi rumah hantu dah. Hehe

Terlalu banyak yang berubah. Setelah 3 tahun 3 bulan 20 hari aku berkhidmat untuk splendid, akhirnya aku mengalah. Aku dah tak mampu nak terus kerja kat situ lagi. Semua dah tak sama, staff baru,bos baru..ahhh aku tak sanggup. Memang gaji kerja situ banyak. Pressure dari orang atas pun boleh tahan jugak la. Sebelum ni seronok je,kerja tak pressure lansung. Ahh...barang lama jangan di kenang.

So aku dah kerja kat tempat baru. Stor sayur. Sapa sangka aku boleh kerja kat sini. Lama dah kot teringin nak kerja kat sini. Hehe. Masuk kerja pukul 9, balik paling awal 3, paling lambat tak sanpai pukul 5. Best......

Apa apa pun fokus aku sekarang bukan kerjaya. Fokus aku sekarang si kenit aku tu. Arissa. Duit laki aku boleh cari ape,cukup je..just untuk aku bermewah je laa aku kerja ni.

Ape la kenit ibu buat sekarang ye....ibu rindu laaa. Ibu tunggu nak balik je ni...

Kenit tapi suka tengok camera

Pandai dah nak ajak ibu sembang sekarang



2 comments:

CK said...

Hi Arissa! :)

lokman amirul said...

sy tag kak...http://youismysoul.blogspot.my/2016/05/giveway-topup-by-nurrul-2.html

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea